Nye kurser og arrangementer

Vi har opdateret vores kursus- og arrangementsoversigt for 2023.

Se vores opdateret kursus- og arrangementsoversigt her

Nyheder

April:

19. april – Faglærernetværksmøde: Bæredygtighed i en pædagogisk assistents praksis: Glæd dig til en spændende dag, hvor Jonas Lysgaard. lektor ved DPU, sætter fokus på PA underviserens rolle og ansvar i forhold til bæredygtighed i en uddannelseskontekst. En ting er teori en anden er praksis, og her vil Tine Salomonsen, leder af Børnehuset Løvbakken, fortælle om erfaringer og oplevelser med at blive Danmarks første verdensmålscertificerede børneinstitution.

Maj:

17. maj – MasterClass: Didaktiske principper for udvikling af bæredygtige handlekompetencer. Der er ved at blive lagt sidste hånd på programmet for denne dag og vi glæder os til at præsentere det

30.-31. maj: 21st Century Skills i undervisningen – hvordan? Flere og flere skoler begynder at arbejde med at implementere det 21 århundredes kompetencer i undervisningen. Men hvordan griber man dette an i praksis? På dette 2 dags kursus vil deltagerne blive introduceret til og få mulighed for at arbejde med kompetencerne og dermed få mulighed for at implementere disse på egen skole og i egen praksis. Læs mere om kurset og tilmeld dig her