Videnscentret deltog i TV2 udsendelse

Videnscentret var med i et indslag som TV2 Kosmopol producerede om fremtidens ældrepleje, som blev vist den 31. januar kl 19.30. Indslaget havde fokus på, hvordan teknologien kunne hjælpe medarbejderne til at nå deres arbejdsopgaver, set i lyset af, at der mangler flere og flere SOSU’er inden for sundhedssektoren.

TV2 Kosmopol var hos os i 2 timer for at filme og interviewe både Lars Jørgensen, der er konsulent i Videnscentret, samt en installatør fra RoomMate, der var ved at sætte en teknologi op i et af vores praksislabs og en Social- og Sundhedsassistentelev, Camilla Eklander, fra SOSU H.

 

TV2 Kosmopol brugte Lars som research og fik derigennem nogle kontakter til steder, som de kunne besøge for til sidst at kunne klippe en udsendelse sammen på 9min.

 

Du kan se indslaget, ved at spole frem til 11.03