Videnscentret deltog ved DM i skills

Det var tre spændende dage, da videnscentret deltog på FVH´s stande i forbindelse med DM i skills

DM i skills

Fra den 2.februar til 4. februar blev der afholdt DM i skills. Her dyster de dygtigste elever mod hinanden ogpå den sidste dag kåres en vinder indenfor hver uddannelse.  Langt de fleste erhvervsuddannelser deltager i konkurrencen og rundt i messehallerne i Fredericia kunne man bl.a. se frisører, brolæggere, grafikkere, mekanikere, bagere og selvfølgelig SOSU-assistenter dyste om at blive danmarksmestre.

Ved siden af scenen, hvor SOSU assistenterne dystede i forskellige færdigheder og cases, havde FVH (SOSU skolen i Fredericia, Vejle og Horsens) en stand, hvor de besøgende fik mulighed for at se og prøve nogle af de ting der arbejdes med undervejs  i uddannelsen til SOSU assistemt, f.eks. injektionstekník, simulationstræning, peakflow og meget andet. På standen deltog videnscentret også, og her blev nogle at teknologierne fra udstyrspakken vist frem og de besøgende fik mulighed for at afprøve de forskellige teknologier.

Tæt på SOSU standen havde FVH en anden stand. Her havde de besøgende mulighed for at se og høre om PAU uddannelsen. På standen var der bl.a. et “krea bord” som igennem alle dagene tiltrak mange mennesker. Desuden var der også her, mulighed for at se og prøve, forskellige velfærdsteknologier der anvendes indenfor det pædagogiske område.