Arbejdet med udvikling af aktivitetsplan for 2023 er i fuld sving og velfærdsteknologiske koordinatorer fra landets social- og sundhedsskoler havde sat hinanden i stævne for at kvalificere aktiviteterne i 2023

Mål for Videnscenter for Velfærdsteknologi

Videnscentrene for Velfærdsteknologi er etableret af Undervisningsministeriet i 2017. Målet for videnscentrenes funktion og værdiskabelse er præciseret af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) i følgende målepunkter, der beskriver at videnscentrene skal:

1. Understøtte de øvrige erhvervsskoler, herunder som minimum alle SOSU-skoler i Danmark, i deres arbejde med den digitalisering af uddannelserne, der følger af nye teknologier, og i at udarbejde og afprøve nye undervisningsforløb, der kan anvendes bredt i talentarbejdet.
2. Bidrage til, at alle elever i erhvervsuddannelserne udfordres og bliver så dygtige, som de kan.
3. Bidrage til, at uddanne elever i erhvervsuddannelserne til at håndtere den teknologiske udvikling og matche de kompetencer, som virksomhederne efterspørger på et digitalt arbejdsmarked.
4. Øge erhvervsuddannelsernes prestige og dermed tiltrække flere ressourcestærke unge til uddannelserne.
5. (Facilitere) Bedre udnyttelse af erhvervsskolernes

 

Strategi i Videnscenter for Velfærdsteknologi ligger til grund for aktivitetsplan 2023

I samarbejde med Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark har vi 2021 udviklet Strategi 25, som sætter kursen for hvordan vi arbejder med målene fra STUK. På den fælles koordinator dag kom strategierne i spil og der vil nu blive arbejdet videre med at kvalificere alle de gode og spændende input som dagen bød på, så vi i fællesskab kan få udviklet en inspirerende aktivitetsplan 2023 til glæde for landets social- og sundhedsskoler og vores elever.