Videnscentret har produceret nye podcast - klar til brug

3 nye podcast

Der er udkommet nye podcast

 

Velkommen til Podcastserien “Livet!”

Livet! kan byde på mange ting og sjældent leves to liv ens. Det har Videnscenter for Velfærdsteknologi fokus på i denne podcastserie, hvor vi ser på livet, når udfordringer præger hverdagen. Om man enten er født med udfordringer eller når de opstår senere i livet og vender op og ned på dagligdagen, følelserne og livet. Hvordan er det at stå ved siden af og være pårørende og vidne til et liv, der aldrig bliver som alle andres? Hvordan er det at arbejde med de mennesker? Livet! er både livsbekræftende, rystende, smuk, sørgelig, men fælles for alle afsnittene er, at de handler om mennesker!

Alle vores podcast er produceret, målrette til PAU- og SOSU elever og klar til brug i undervisningen. De er gratis og de fleste er omkring 30 min.