Videnscentret har i samarbejde med SOSU H Hillerød lavet et valgfag, hvor rigtige elever skal samarbejde med rigtige virksomheder om et produkt.

 

Valgfaget ”InnovationsCamp” handler om velfærdsteknologi og innovation. Valgfaget er bygget op omkring virksomheder, der præsenterer deres produkt/prototyper og en udfordring til eleverne, som de skal arbejde med i 4 dage og præsentere deres produkt for virksomhederne på 5. dagen. Eleverne skal forberede en lille ”salgstale” af deres produkt og ikke mindst proces, som virksomhederne giver dem feedback på. De skal derfor have lige dele fokus på proces og produkt.

Valgfaget giver mulighed for at arbejde med et rigtigt produkt og en rigtig virksomhed. I denne omgang er det European Caretech, der kommer med et forflytningshjælpemiddel, der kan forflytte borgere højere op i sengen, og Walker Reminder, der er en intelligent rollator. Begge dele er i prototype-stadiet og eleverne kan derfor ende med at få indflydelse på det endelige produkt.

Valgfaget “InnovationsCamp” vil foregå i Hillerød i periode 27. januar til 4. marts.

Ønsker du at høre mere om forløbet eller har ideer til et lignende forløb er du velkommen til at kontakte velfærdsteknologisk konsulent Lars Jørgensen