Glædelig jul fra videnscentret. Nu er det sørme jul igen, og når vi tænker på 2021, så er det helt vildt, hvad der er sket på bare et år.


Henrik Steenstrup er startet som videnscenterchef i vest 1. november og vi har sammen og hver for sig mødt en masse fantastiske og dygtige mennesker – alle jer koordinatorer rundt om på landets social- og sundhedsskoler. I er engagerede, vidende og bare stjerne dygtige.  Vi føler os beriget i, at arbejde sammen med jer, og vil takke jer for, at videnscentrene er nået derhen, hvor de er i dag.

Stor ros til underviserne

En stor ros skal også lyde til underviserne rundt om på social- og sundhedsskolerne, som gør et kæmpe stykke arbejde. Her tænker vi primært på deres færdigheder i arbejdet med digitale løsninger og velfærdsteknologi ind i undervisningen. Der bliver kæmpet med VR briller, 360 graders film, robotter, kodning, platforme, smarthomes og alle de andre teknologier, der kommer til hele tiden. Det kræver sit mod, at stå inde i klasserummet og håbe, at teknologien virker også denne gang.

I er alle både kreative og innovative og derfor er der udviklet så meget spændende undervisningsmateriale, uddannelse, kurser, arrangementer og projekter gennem de sidste par år. Det skal vi have til at leve endnu mere ude på skolerne i 2022. Alle de spændende aktiviteter skal have deres liv på tværs af øst, vest, nord og syd.

Tak for samarbejdet til uddannelseschefer- og ledere

I det sidste år har vi lært mange uddannelseschefer- og ledere at kende i hele landet. Det har været spændende at få en indsigt i, hvordan skolerne arbejder så forskelligt og dog med de samme mål. Den forskellighed skal vi videndele om, og vi skal tage de bedste erfaringer med os, så der bliver udvikle endnu bedre uddannelser også med fokus på de mål som videnscentrene har. Heldigvis hører vi kun om en stor opbakning til jer for det engagement I udviser rundt om i landet, hvor I end kommer fra.

Stærke partnerskaber

Videnscentrene har en fornem opgave i at udvikle stærke partnerskaber rundt om i landet. Det sker kun hvis nogen har lyst til at samarbejde med os. Det netværk bliver stærkere og stærkere og vi/I er nået langt i opbygningen. Det gælder samarbejde med praktikken, virksomheder, kommuner og regioner og ikke mindst andre uddannelsesinstitutioner. Når vi skal tiltrække flere unge til uddannelserne er det godt med stærke partnerskaber – det er med til at skabe et positivt image.

 

Her til sidst vil vi blot sige glædelig jul og ønske jer nogle dejlige feriedage som helt sikkert er tiltrængt.

 

Mange hilsner

Henrik og Maj Britt

Videnscenter for Velfærdsteknologi

Skriv en kommentar