At udføre nedre hygiejne er for mange elever meget grænseoverskridende. I videnscentret arbejder vi blandt andet på at klæde eleverne på til denne opgave, ved at optage og producere film til brug i undervisningen.

I Videnscentret har vi optaget og produceret mange forskellige film. Alle disse film kan ses på vores  YouTube kanal.   Her kan du finde instruktionsfilm til alle de teknologier som Videnscentret har, 360 graders film, psykiatrifilm, naturfagsundervisning, TechTimen, VR film, hygiejne og sygeplejeinstruktionsfilm og meget mere.

Vi optager og lægger hele tiden nye film op på vores YouTube kanal, som alle understøtter elevernes læring, når de uddanner sig indenfor grundforløb, SOSU- og PAU området

Optagelse af nedre hygiejne i 360

Videnscentret har i samarbejde med Sundhedscentret Hillerød og VR firmaet Take a Walk optaget to 360 graders film af nedre toilette på en kvinde.

Den første film viser hvordan assistenten foretager personlig hygiejne hos en borger,

Den anden film har fokus på at assistenten giver instruktion til kameraet, som var det en elev. Det betyder, at når eleven ser filmen i VR-brillerne, så får eleven vist proceduren som om, de stod lige ved siden af assistenten og fik instruktion.

Mange elever føler sig usikre på at skulle hjælpe en borger med nedre hygiejne, så filmene er lavet for at mindste praksischock og gøre eleven mere tryg i proceduren inden, de kommer i praktik og skal udføre nedre hygiejne på en borger.

Du kan se fimene her Du kan se filmene her

Skriv en kommentar