Videnscentret afholdte event på Health & Rehab Messen i Bella Center

 

I et samarbejde med ByLink og Københavns Kommunes udviklingsafdeling, afholdte Videnscentret et event for 150 tilmeldte på Health & Rehab Messen i Bella Centret. Eventen hed “Fremtidens Velfærdshelte” og havde fokus på, hvordan vi kan løse problematikken med personalemangel indenfor pleje- og omsorgsområdet.

Alle statistikker og beregninger viser, at der kommer færre medarbejdere i fremtiden og flere plejekrævende ældre.

På eventet blev der sat fokus på, hvordan man ved hjælp af bedre uddannelse, efteruddannelse, udvikling af innovative løsninger, bedre arbejdsmiljø og ikke mindst velfærdsteknologi, kan gøre noget for at sikre en bæredygtig ældrepleje i fremtiden, hvor der er fokus på kvalitet og medarbejdere.

Skriv en kommentar