Videnscenterchef Maj Britt Weidinger har holdt oplæg i Udenrigsministeriet.

Danish Care havde inviteret Maj Britt Weidinger til at holde oplæg om Social- og sundhedsuddannelserne i Danmark og Videnscentrets opgaver – primært i forhold til at opkvalificere elever til at varetage de opgaver der er på et digitalt arbejdsmarked men også Videnscentrets opgave med at tiltrække unge til uddannelserne.

Maj Britt Weidinger er efter oplægget kommet med følgende udtalelse:

”Jeg er SÅ Stolt af de danske social- og sundhedsuddannelser ❤️ Jeg har i dag holdt et oplæg for en tjekkisk delegation bestående af sundheds professionelle, virksomheder ambassadefolk og ministerier. De er vilde med vores uddannelsessystem. De synes det er fantastisk at der bliver brugt midler til videnscenter for velfærdsteknologi og den måde vi understøtter vores elevers læring på 😊 VI GØR DET GODT I DANMARK”

Skriv en kommentar