Kåring af "Årets nyhed" på Health & Rehab Scandinavia

Videnscenterchef Maj Britt Weidinger er udpeget til at være en del af dommerkomitéen, der vurderer de nominerede produkter på News-Zone 2021 og kårer ”Årets Nyhed”.

Årets pris

Kåringen og uddeling af prisen foregår tirsdag d. 16. november 2021 på Health & Rehab Scandinavia i Bella Center. Prisen gives til et produkt, som har nyhedsværdi, nytteværdi og særlige egenskaber, der gør en forskel i hverdagen for såvel brugeren som medarbejderen samtidig med, at produktet højner livskvaliteten for den enkelte bruger. På News-Zone og til konkurrencen forventer vi 20 og 30 tilmeldte produkter fra de udstillende virksomheder.

 

Hvem er dommer?

Dommerkomitéen sammensættes af repræsentanter fra det sundhedsfaglige personale, det kommunale område, design og innovation, uddannelsesområdet og brugergruppen.

Skriv en kommentar