POP UP på ZBC i Næstved

Det fysiske fremmøde på skolerne er vendt retur, og det er igen muligt for Videnscentret at afholde POP UP på landets SOSU skoler

Torsdag den 2.9 afholdte Videnscentret POP UP på ZBC i Næstved.

Det var en spændende dag, hvor 3 grundforløbshold både målrettet mod PAU og SOSU deltog. Eleverne fik mulighed for at se og prøve forskellige velfærdsteknologiske muligheder og digitale læringsmaterialer, hvilket førte til mange gode samtaler og refleksioner.

Hvad er POP UP?

POP UP er et arrangement hvor Videnscentret kommer med forskellige velfærdsteknologiske muligheder og digitale læringsmaterialer og fremviser disse, således at eleverne kan se, prøve og reflektere over fordele og ulemper ved de forskellige teknologier. Et POP UP tager ca. 2 timer og understøttes af undervisning i klassen både før og efter seancen.  I Videnscentret har vi udarbejdet undervisningsmateriale til POP UP som frit kan downloades.

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte Videnscentret for at høre om mulighederne for at afholde POP UP på din skole og vi indgår meget gerne i et samarbejde omkring planlægning af dagen. Kontakt os på Videnscenter@sosuh.dk

Skriv en kommentar