SOSU-assistentelever afprøver SKILLS færdigheder

Hvad er SKILLS?

SKILLS er en konkurrence, hvor målet er at blive så dygtig  som muligt indenfor sit fag. Der dystes på de forskellige skoler dernæst i de forskellige regioner og til sidst på landsplan.

Det er en tilbagevendende aktivitet, som foregår indenfor forskellige erhvervsuddannelser.

SKILLS færdigheder?

Mange elever har ikke tænkt på, at muligheden for at deltage i SKILLS, gælder for alle assistentelever under 25 år. Videnscentret var på en station, da SOSU H afholdte mini SKILLS for alle skolens assistentelever under 25 år.

Det var nogle spændende dage, hvor eleverne afprøvede deres kompetencer indenfor  mange forskellige kompetencer såsom personforflytning, medicinadministration, hjælp med at tage strømper på og meget mere.

 

 

Skriv en kommentar