Har du modtaget vores nyhedsbrev for juni måned? Hvis ikke, kan tilmelde dig, og hver måned vil du modtage et spændende nyhedsbrev. Tilmelding længere nede på siden.

Vi er gået sammen med Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark om at udsende fælles nyhedsbreve.

Vi har igennem den seneste tid styrket vores samarbejde med Videnscentret i Vestdanmark, SOSU-skolerne og ikke mindst sektoren. I forlængelse heraf har vi valgt fremadrettet at sende ét fælles nyhedsbrev ud, hvor vi samler nyheder, kommende arrangementer, spændende undervisningsforløb, webinarer og meget mere. På den måde får du nyheder fra begge videnscentre og ved hvad der sker både i Vestdanmark og i Østdanmark.

Hvad indeholder det?

Nyhedsbrevet sendes ca. én gang om måneden og vil indeholde nyheder fra Vestdanmark og Østdanmark samt kommende arrangementer, som du kan deltage i.

Alle arrangementer er målrettet social- og sundhedsuddannelser samt pædagogisk assistent og er gratis at deltage i. Derudover vil vi sætte fokus på et undervisningsforløb, instruktionsvideo eller lignende. Hensigten er at inspirere dig som undeviser og give dig redskaber, som du kan implementere direkte i din undervisning.

 

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev

 

Du kan se nyhedsbrevet fort juni måned her:

 

Se nyhedsbrevet i din browser



Nyhedsbrev

Juni 2021
I nyhedsbrevet kan du læse om en særlig model for implementering af velfærdsteknologi ude på social- og sundhedsskolerne. Du bliver klogere på TechTimen, og vi inviterer dig til en spændende Masterclass omkring VR.

Gå ikke glip af vores kommende arrangementer, som du kan se til sidst i nyhedsbrevet.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at løfte sløret for endnu flere spændende nyheder og aktiviteter i nyhedsbrevet til august.


Rigtig god læselyst og god sommerferie!
Implementering af velfærdsteknologi
I samarbejde med ledere og undervisere fra 8 SOSU-skoler har vi, siden efteråret 2020, udviklet en model for implementering af velfærdsteknologi i undervisningen.

Modellen skal gøre det lettere for dig at komme i gang med at tænke velfærdsteknologi ind i undervisningen. 
Som en del af implementeringsprocessen har vi designet en plakat, der fortæller om modellen og dens tre niveauer (strategisk, strategisk operationelt og operationelt).
Hver QR kode indeholder en beskrivelse af overskriften, samt forslag til hvordan den kan anvendes i praksis.
Læs mere om modellen
Hvis du er i gang med at implementere velfærdsteknologi på din SOSU-skole eller kunne tænke dig en plakat, må du gerne kontakte os på info@vfvvest.dk

Kender du TechTimen?
TechTimen er online undervisning, hvor Videnscentret demonstrerer forskellige velfærdsteknologier og digitale løsninger til elever. Undervejs har eleverne mulighed for at stille spørgsmål og få svar på disse.
Introfilm til Tech Timen

TechTimen varer ca. en time, og underviseren er med til at planlæge indholdet, som derfor tager udgangspunkt i elevernes uddannelsesretning, niveau og tema.

Har du lyst til at booke en TechTime på din SOSU-skole, er du velkommen til at kontakte os, så vi i fælleskab kan planlægge et godt forløb for dine elever.
Book en TechTime
Tilbagemeldinger fra afholdte TechTimer:
"I havde en super god måde, at undervise i velfærdsteknologi den time I var på fb, og I viste nogle meget relevante hjælpemidler. Underviseren fik også rigtig meget ud af det :)" 
- Kit Nørskov Jensen, SOSU Syd

"Helt overordnet havde de en oplevelse af, at det var et spændende og meget relevant indslag – hvilket jeg, som underviser, i hvert fald tager med mig til næste gang, jeg har det tema. Jeg fik også selv virkelig meget ud af det, og jeg kunne koble flere af jeres eksempler til min undervisning – så mange tak for det 😊"
- Julie Mathiesen, underviser SOSU H
Deltag i
MASTERCLASS OM VR

Vær med i en spændende Masterclass, hvor vi ser nærmere på Virtual Reality som effektfuldt læringsredskab i sundhedssektoren.

Vi får besøg af forsker Vibe Aarkrog og ejer af AATE VR Ege Jespersen, som sætter fokus på, hvorledes du kan arbejde med refleksion ud fra et teoretisk og praktisk perspektiv.

Du vil desuden deltage i en kreativ workshop faciliteret af Ege Jespersen, hvor du arbejder med VR-træningsplatforme og VR læringsmiljøer.

Masterclass er den 19. august kl. 12.00 - 15.40 på SOSU H, Brøndby.

Tilmeld dig Masterclass
FØLG MED PÅ VORES KANALER
Facebook Vest Facebook Vest
Videnscenterportal Vest Videnscenterportal Vest
LinkedIn Vest LinkedIn Vest
YouTube Vest YouTube Vest
Facebook Øst Facebook Øst
Videnscenterportal Øst Videnscenterportal Øst
LinkedIn Øst LinkedIn Øst
YouTube Øst YouTube Øst
Instagram Øst Instagram Øst
Copyright © 2021 Videnscenter for Velfærdsteknologi, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp