Spændende SOSU EVENT afholdt den 20. maj

Med afsæt i FN´s Verdensmål, afholdte Videnscentret for Velfærdsteknologi i samarbejde Welfare Tech, et spændende event med over 100 tilmeldte.

I år afholdte vi vores SOSU EVENT online.

Det blev en spændende dag med over 100 tilmeldte.

Dagen tog afsæt i FN´s Verdensmål 3 om sundhed og trivsel og Verdensmål 4 om kvalitetsuddannelser.

Det var et tempofyldt program, som bød på interessante oplæg lige fra hvordan bygge- og anlægsbranchen overordnet arbejder med verdensmålene til hvorledes et  plejehjem gøres bæredygtigt. Desuden blev der sat fokus på, hvorledes SOSU skolerne arbejder med at skabe kvalitet i uddannelserne.

Undervejs i dagens program, præsenterede forskellige virksomheder nogle af deres teknologiske løsninger, og ved brug af platformen Wonder fik vi alle mulighed for at besøge de forskellige udstillere og høre om netop deres produkt.

Tempofyldt og spændende formiddag.

 

 

Skriv en kommentar