Elevhjørnet er videnscentrets elevwebinar, som har til mål at skabe opmærksomhed og ny faglig viden omkring et specifikt emne eller tema.

Elevhjørnet er et webinar som tager et relevant emner eller temaer op. Dette vil blive drøftet af f.eks. fagfolk, elever, brugere, undervisere og eventuelle teknologier der kan understøtte emnet/temaet vil blive vist og gennemgået. Formålet er at at tage udgangspunkt i elevens perspektiv og få forskellige vinkler på emnet/temaet.

Vi sender ElevHjørnet live igennem Videnscenterets Facebook profil og det vil sige, at man selv kan se det hjemmefra og stadig komme med spørgsmål direkte til panelet. Det er selvfølgelig også muligt at se det sammen hele klassen og stadig få stillet opklarende spørgsmål til panelet.

Videnscentret har lavet undervisningsmateriale til ElevHjørnet, som er plug’n’play – hvilket vil sige, at opgaven kan gives direkte til elever uden den store introduktion eller forberedelse for underviseren. Alle vores undervisningsforløb kan kan downloades her.

Desuden har Videnscentret produceret mange instruktionsfilm til vores teknologier, som du kan lade dig inspirer af,Du kan se videoerne her .

Emnerne kan fx være demens, TOBS, arbejdsmiljø, snoezel, medicinhåndtering, pædagogik i naturen, osv.

 

Har du selv ideer eller ønsker til ElevHjørnet så kontakt os på mail: Videnscenter@sosuh.dk

 

Panelet i ElevHjørnet, vil som udgangspunkt består af:

  • 1-2 SOSU/PAU elever
  • En fagperson der arbejder med temaet/emnet til dagligt
  • En producent der fremviser et produkt, der kan være behjælpelig med problematikker omkring emnet
  • En moderator som vil holde styr på debatter og få stillet de spørgsmål, der kommer undervejs i udsendelsen.