Grafisk facilitering i undervisningen

60 undervisere fra hele landet deltog i faglærernetværksmøde om grafisk facilitering mandag den 26. april.

Videnscenter for Velfærdsteknologi Øst og Videnscenter for Velfærdsteknologi Vest har netop afholdt faglærernetværksmøde, hvor facilitatorrollen var i fokus. 60 undervisere fra landets forskellige SOSU skoler deltog i dagens program, som bestod at to forskellige oplæg, med hver deres vinkel på facilitatorrollen.

Lene Munk fra Videnscenter for Velfærdsteknologi Vest, førte med sikker pen deltagerne gennem 2 timers grafisk facilitering. Efter introduktion til redskaber og teknikker, var alle deltagere i gang med at lære at lave ikoner, bubbles, frames, mennesker mv. Det hele blev til sidst samlet på en fælles padlet. Lene Munk styrede processen med sikker hånd krydret med masser af inspiration til hvorledes grafisk facilitering og digitale teknologier kan understøtte og visualisere undervisningen.

Dagens anden oplægsholder Lars Hajslund fra Click Institute. Han formidlede med højt tempo og god energi hvordan online læringsoplevelser kan optimeres. Inspirerende oplæg med tips og tricks til at gøre noget andet end man plejer, når vi mødes online.

Næste faglærernetværksmøde afholdes torsdag den 7. oktober, -så derfor allerede nu kryds i kalenderen. Information om program vil komme her på portalen

Skriv en kommentar