Nye afsnit af podcastserien Livet!

Lyt med på 2 nye spændende afsnit af podcastserien Livet! Vi taler med Kim, der forstander på Jonstrupvang og med Maria, der er både SOSU- og PAU-uddannet.

Livet med velfærdsteknologi som arbejdsredskab

I denne podcast møder vi Kim, der er forstander på Jonstrupvang, der er bosted for mennesker med cerebral parese. På Jonstrupvang bruger de rigtig meget teknologi i hverdagen, og de har været forgængere i at bruge og implementere forskellige velfærdsteknologiske løsninger  i mange år.

 

 

Livet med både SOSU og pædagogisk uddannelse

I denne podcast skal vi møde Maria, som først tog en pædagogisk assistent uddannelse og derefter en social- og sundhedsassistentuddannelse. Det gjorde hun, selvom hun var skoletræt og havde regninger til hus og bil, der skulle betales. Lysten til at lære mere om mennesker var hendes drivkraft. De faglige kompetencer som de to uddannelser giver i sammenspil, mener hun, er en unik faglig kombination, der giver hende en stærk faglig profil

 

Tidligere podcast

Videnscentret har produceret mange forskellige podcast, der alle tager sit udspring i arbejdsområder for SOSU og PAU.

Vores podcast er bygget op omkring en samtale med en borger, fagperson, patient eller pårørende.

Skriv en kommentar