Bliv klogere på simulationsundervisning

Få ny inspiration til at arbejde med simulation i undervisningen

Simulation som læringsmetode bliver anvendt i mange uddannelser og træningssessioner. Når simulation anvendes i undervisningen, er der mulighed for at give eleverne hands-on træning, mulighed i at fejle og lære af disse, samt udvikle færdigheder i beslutningstagen, kommunikation og teamwork.

På SOSU-skolerne anvendes simulation mange steder. Så uanset om du er ny i faget eller har en masse erfaring i brug af simulation, er der nu mulighed for at lære mere og erfaringsudveksle med andre undervisere.

SOSU SUN er et netværksmøde om simulationsbaseret undervisning som afholdes af Leardal

Du kan læse mere under ”Arrangementer” på Videnscenterportalen, hvor du også finder invitationen

Skriv en kommentar