Vi gør det igen, I kan nå at deltage

TechTimen handler om velfærdsteknologi og hjælpemidler inden for social- og sundhedsmedarbejdernes arbejdsområde

TechTimen med Videnscentret den 4.2 2021

Tid og sted: 4. februar 2021 kl 10.00 -11.00 – online

I januar måned har vi afholdt TechTimen for elever fra uddannelser til SOSU-hjælper, SOSU-assistent og pædagogisk assistent. Vi har haft elever fra SOSU Syd, ZBC og SOSU H, som alle har hørt om og set forskellige velfærdsteknologiske hjælpemidler og digitale muligheder.

TechTimen er live og eleverne følger med via deres egen computer. Undervejs i forløbet er der mulighed for at stille spørgsmål og Videnscentret svare på disse og ligger forskellige links op, som alle understøtter gennemgangen.

Den 4.2 kommer endnu en TechTime med social- og sundhedselever fra Bornholm. Det er muligt at deltage i denne TechTime. Du kan melde enkelte elever eller en hel klasse til. Send en mail til videnscenter@sosuh.dk, så får du et link tilsendt før Tech Timen skal foregå.

TechTimen er for alle elever. Du kan downloade undervisningsmateriale på Videnscenterportalen her: videnscenterportalen.dk/vtoe/forloeb/

Ønsker du at vi laver en TechTime på et andet tidspunkt, så skriv en mail videnscenter@sosuh.dk, og vi kan i samarbejde med dig, skræddersy et forløb.

Skriv en kommentar