Book en online TechTimen

Book TechTimen med velfærdsteknologi og digitale nyheder

Det er online, eleverne kan deltage hjemmefra og det er gratis. Timen planlægges ud fra individuelle ønsker og uddannelsesniveau. Varighed 45- 60 minutter.

TechTimen handler om velfærdsteknologi og hjælpemidler til sundhedssektoren og det pædagogiske område. Vi viser hjælpemidler og velfærdsteknologier frem og diskuterer, hvad de skal bruges til, og hvem der kan bruge dem. Eleverne får mulighed for at stille spørgsmål og få svar undervejs i programmet.

TechTimen er for alle elever på GF2 og hovedforløb både SOSU og PAU. Du kan downloade undervisningsmateriale på Videnscenterportalen her: videnscenterportalen.dk/vtoe/forloeb/ og se sidste afsnit på YouTube her: youtu.be/d50NSc0DG48

Du kan også lade dig inspirere i udstyrskataloget her: videnscenterportalen.dk/vtoe/udstyrskatalog/

Kontakt for booking (min.20 elever) og/eller spørgsmål på videnscenter@sosuh.dk eller en af undertegnede

Skriv en kommentar