Uddannelses og innovation i morgendagens sundhedsvæsen

Konference om Uddannelses og innovation i morgendagens sundhedsvæsen i Mærs Tårnet. Arbejdet med sundhedsinnovation gennem vores netværksarrangementer CHI Morgen. Her samler vi repræsentanter fra CHIs partnere og andre interesserede til inspirerende oplæg, workshops og diskussioner fire gange årligt.

Vi er jo som Videnscenter forpligtiget til at holde os ajour med, hvad der sker ude i den store verden. Vi deltog den 29. oktober 2019 på CHIs stort anlagte konference om uddannelse og innovation i morgendagens sundhedsvæsen. Konferencen var et samarbejde mellem Copenhagen Health Innovation og Region H.

Dagen bød på rigtig mange interessante og aktuelle oplæg – lige fra åbningsindlægget med Imran Rashid til den afsluttende diskussion i plenum. Oplægsholderne i de forskellige spor havde mange spændende og fagligt funderede pointer.

Undervejs på dagen skulle deltagerne gøre sig tanker om, og gerne komme med bud på, morgendagens sundhedsvæsen. Hvordan skaber vi samarbejde, innovation og styrke på tværs af fagligheder. Det kom der under den afsluttende panel-diskussion mange gode og interessante bud på. De tre paneldeltagere kom selv med deres bud, som plenum diskussionen tog udgangspunkt i.
Panelet bestod af Randi Brinckmann, Dekan på det Sundhedsfaglige Fakultet på Københavns Professionshøjskole, Thomas Terney, Ph.D i AI og læge Anna Pors. Alle tre meget markante stemmer indenfor sundhed såvel som teknologi og digitalisering.

Vi tog meget med os fra dagen, både god inspiration, men også et rigtig godt indblik i, hvad der rør sig på andre sundhedsområder end vores eget – ikke mindst hvad angår teknologi og digitalisering.

 

Skriv en kommentar