Der var mange besøgende på Campus XL i Frederikssund, og Videnscentret havde en travl dag

Der var stort rykind på Campus XL på den fine efterårsdag den 13. september. Mange havde valgt at bruge eftermiddagen lige op til weekenden på at besøge de mange telte.

Dagen var delt op i tre runder besøgende. Første omgang var nuværende elever på campus. Det er en blanding af elever fra gymnasiet, erhvervsuddannelser og 10.klasse. Der blev stillet mange spørgsmål og afprøvet de forskellige teknologier. Dernæst blev der åbnet for besøgende fra grundskolerne i området og sidst på dagen var det muligt for forældre og andre interesserede at komme forbi. Teltene var fyldt med repræsentanter for uddannelser og erhvervslivet.

Dagen startede med et Campus Summit, hvor forskellige eksperter gav korte oplæg omkring uddannelse, samarbejde og fremtidens campus med efterfølgende paneldebat. Til debatten deltog både politikere, erhvervsfolk og kommuner.

Stille før storm Stille før stormen
Teltet Raizer og pølsehorn
VR workshop Videnscentret stod desuden for en workshop i samarbejde med gymnasiet og 4 SSA elever, hvor 20 elever fra hhv. gymnasiet og EUD skulle arbejde med Videnscentrets psykiatriscenarier og løse en række opgaver. De 4 SSA elever havde lige overstået deres praktikperiode i psykiatrien. De havde alle helt styr på grundbegreberne og behandlingsmulighederne indenfor de mest kendte psykiatriske diagnoser