Masterclass i Digital modenhed 28. marts 2019 - Ikke flere pladser

Der er desværre ikke flere ledige pladser på holdet Masterclass indenfor dette halvårs tema "Telemedicin og digital modenhed" for ledere og fagpersoner med elevansvar på social- og sundhedsområdet. Masterclassen finder sted den 28. marts 2019 kl. 9.00 - 12.00

Telemedicin indenfor KOL-området udrulles nu i alle kommuner i landet, mens andre sygdomsområder er på vej. Telemedicin og skærmbesøg stiller et øget krav til kommunikative emner og digital dannelse. Men hvordan sikrer vi den digitale dannelse- og modenhed på det sundheds- og socialfaglige område? Hvordan implementerer vi den del i uddannelsen og i praktikken?

Til at facilitere dagen har vi inviteret Jacob Brøndum Pedersen, Center for Digital Dannelse, som er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, net-etik, digitale normer og virtuelle fællesskaber.

Vi vil sammen forsøge at skabe et overblik over organisationens digitale modenhed og give inspiration til konkrete aktiviteter og fokusområder gennem Det Digitale Modenhedsbarometer

Læs mere i invitationen herunder

Skriv en kommentar