Videnscentret på P3

Videnscentret på P3

Videnscentret var på P3 morgen både den 8. og den 9. januar. Fokus var funktionsnedsættelser hos ældre mennesker, og værterne prøvede de aldringsdragter, som vi har på SOSU H. Det kom der et meget underholdende indslag ud af, hvor værterne virkelig fik en aha-oplevelse.

SOSU personale udfører et vigtigt arbejde, når de hos borgere hjælper med de opgaver, borgerne selv har svært ved at udføre.

Videnscenter for velfærdsteknologi/Øst har fokus på, at SOSU elever får de bedste muligheder for at blive så dygtige som muligt. I dette tilfælde at give dem en indsigt i, hvilke udfordringer, der er når kroppen svigter.

Godmorgen P3, den 9. januar 2019
Linket herunder er til hele programmet, men selve indslaget er fra: 16.30 til 55.10
Hele P3-programmet blev transmitteret live, P3 har lagt det på deres Facebook side

Skriv en kommentar