Årets stand på Skills Messen 2018

Videnscentret var repræsenteret til Skills i Bellacentret og vandt, sammen med SOPU, Diakonissestiftelsen og SOSU C for den bedste stand.

Videnscentret var med til at indrette og designe messestanden til Skills dagene med velfærdsteknologi.

Videnscentret stod desuden for aktiviteter på scenen den 24. oktober, hvor 6 dygtige SSH-elever havde ansvaret for aktiviteterne. Scenen var det meste af tiden fuldt optaget med skoleelever, der var oppe og prøve de forskellige ting, som vi havde med. Bl.a. kunne eleverne prøve at være svagtseende og udføre opgaver som at skrive og læse, prøve at være bariatrisk borger med bariatridragt og ekstra vægte, navigere kørestolen på en bane med kegleforhindringer og meget mere.

Selve Skills konkurrencen løb af stablen den 25. oktober

Skriv en kommentar