Masterclass ved Søren Skaarup

Digitale kompetencer” hvad er det egentlig? Er det ”bare” noget med at kunne betjene et digitalt apparat, eller er der mere i det? Og hvordan hænger det sammen med kerneopgaven og fagligheden – om overhovedet?

Masterclass ved Søren Skaarup tog udgangspunkt i hvilke konkrete kompetencer til et digitalt arbejdsliv, der er relevante på SOSU-området? Og hvordan man får disse tænkt sammen med kerneopgaven og fagligheden?

Søren Skaarup, Rambøll, har assisteret KL med at besvare ovenstående spørgsmål. Resultatet er en model for ”Kompetencer til et digitalt arbejdsliv i kommunerne”, som kan anvendes på alle fagområder. Modellen er blandt andet tænkt som redskab for uddannelsesinstitutionerne til at integrere det digitale/teknologiske aspekt i uddannelserne

Der blev samarbejdet på tværs af faglighed - og det kom der mange spændende diskussioner, refleksioner og konklusioner ud af. Her Peter Rousing Oberländer og Søren Skaarup i dialog

Skriv en kommentar