Målgruppe

EUD GF1

Fagområde

Teknologi, Byggeri og Transport

Grundfag / Generelt for alle fagområder

Varighed

37 timer

Uddannelse

Træfagenes byggeuddannelse

Mureruddannelsen

Anlægsstruktør-, bygningsstruktør- og brolæggeruddannelsen

Vis mere
Håndværk – Design & Arkitektur

Projektet handler om samarbejde på tværs af håndværksfag, hvor eleverne udforsker forskellige fagligheder og bliver styrket i deres valg af uddannelse.

Beskrivelse

I dette projekt arbejder elever, fra fagretningen Bygge & Bo på Grundforløb 1, med helhedslæring. Projektet handler om samarbejde på tværs af håndværksfag, hvor eleverne udforsker forskellige fagligheder og bliver styrket i deres valg af uddannelse. Eleverne opnår forståelse for fagenes sammenhængskraft i byggeprocessen og erfarer vigtigheden i at overlevere et godt og færdigt stykke arbejde til den næste håndværker. Byggemøder, klare retningslinjer og aftaler er ligeledes afgørende.

Download undervisningsmateriale, klar til brug, her: https://videnscenterportalen.dk/vihda/wp-content/uploads/sites/8/2023/12/helhedslaering-pa-gf-1-raw-JyqPhB97.zip

VIGTIGT: Du skal åbne filen index med din browser.

Eller download SCORM-pakken nederst. Den fremstår som zip-fil. SCORM-pakken kan indlæses i de fleste LMS platforme, som eksempelvis Moodle, Itslearning mm.

Læringsmål

  • Lærlingen kan planlægge og udføre arbejdet i samarbejde med og i respekt for de øvrige faggrupper i byggeriet og under hensyntagen til den samlede byggeproces.” Kilde: Uddannelsesordning for træfagenes byggeuddannelse pr. 1/8-2023
Materialet er blevet downloadet af 1 bruger.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.