Dato / Tid

28. januar 2019 - 15. februar 2019

Kl. 8:00 - 15:00

Sted

NEXT Uddannelse - Glostrup

NEXT - Uddannelse København laver, i samarbejde med Videnscenter for Håndværk - Design og Arkitektur, en innovationsworkshop for elever på Bygningsstruktøruddannelsen.

NEXT – Uddannelse København laver, i samarbejde med Videncenter for Håndværk Design og Arkitektur, en innovationsworkshop for elever på Bygningsstruktøruddannelsen.

Selve workshoppen kører fra 28. januar – 15. februar 2019

Spændende mulighed
Vi har i år muligheden for at tilbyde et ekstraordinært spændende forløb med Tegnestuen Johansen og Skovsted, som i samarbejde med struktørafdelingen tester og udforsker muligheder for innovation i løsningen af et konkret byggeprojekt som forventes realiseret i 2020.

I forløbet vil eleverne, i samarbejde med faglærer Niels Fauerby, afprøve og teste forskellige muligheder for sammensætning af materialer til støbning af betonelementer. I vil bygge forskellige mock-up af knudepunkter og detaljer, samt større helheder som et led i afsøgning idéer og design.


Dette er en særlig mulighed for elever på NEXT; at få indblik i nye materialer og spændende problemstillinger både teknisk og arkitektonisk i forhold til INSITU betonbyggeri.

Eleverne i workshoppen kommer til at bidrage til den kreative proces i dialog med arkitekten, ved at hjælpe med at afsøge og fortolke de ønskede prøveopbygninger af detaljer og elementer, som arkitekten kan drage erfaringer fra og arbejde videre med i sit endelige design.

Det hele afsluttes med en fernisering for alle deltageres netværk og en senere udgivelse af processen.

Udløber af Skud på Stammen
Projektet er en udløber af NEXT – Uddannelse København mangeårige projekt ”Skud på Stammen”, som er et succesrigt samarbejde mellem designere og snedkerelever.

Deltagelsen i workshoppen er en del af erhvervsrettet påbygning og refunderes som almindelig undervisning.


Ved interesse for deltagelse i workshoppen rettes henvendelse til uddannelsesleder Jimmie Thomsen på e-mail: jit@nextkbh.dk

De vil stå for den videre tilmelding til workshoppen og koordinering med mester som skal give tilladelse til dette.
Der er løbende tilmelding frem til 15. januar 2019