Nyt GRATIS kursus: Læringsvideoer med din mobil 6: AALBORG

Dato / Tid

1. december 2020

Kl. 9:00 - 14:00

Sted

Via TEAMS

De første kurser skulle være afviklet midt i Corona-krisen, så det blev de naturligvis ikke. Men nu er vi klar med en ny runde til efteråret. Kurserne er en oplagt mulighed i disse post-Corona-tider, hvor undervisningen bliver mere digital, og hvor læringsvideoer og fjernundervisning sandsynligvis bliver en større del af fremtidens erhvervsuddannelser.

Videnscenter for Håndværk – Design & Arkitektur tilbyder et gratis kursus i videoproduktion med din mobiltelefon, rettet specielt til lærere på erhvervsskoler, med henblik på at lave læringsvideoer til elever.

Lærere inden for alle fagretninger på erhvervsskolen er velkomne til at deltage i kurset.

Definition af læringsvideo: Video som elever på erhvervsskole kan se inden, under eller efter undervisning, og som introducerer et emne eller en specifik opgave med henblik på løsning af opgaven.

Det er vigtigt at understrege at læringsvideoer ikke er en erstatning for jeres undervisning, men er ment som et supplement til undervisningen.


DAG 2:
Vi starter med at evaluere hvordan det har været at optage jeres egen læringsvideo: Vi ser dem igennem – og der gives feedback på hvad der fungerer godt, og hvad der kan gøres bedre eller anderledes.

I anden halvdel af dag 2 får I mulighed for at planlægge en række læringsvideoer som I kan tage hjem til jeres respektive adresser og optage, og derefter starte med at bruge i jeres undervisning – som et supplement til jeres undervisning.

Introduktion til YouTube – hvordan fungerer det og hvordan laver I en kanal og uploader jeres videoer.


OBS: MEDBRING EGEN SMARTPHONE HVOR DER ER PLADS TIL AT OPTAGE VIDEO
Deltager på kurset får gratis udleveret en ny trådløs microport (clipsmikrofon), og et nyt stativ til telefonen til brug på egen skole. Dette sæt har en samlet værdi af 1.500 kr., og betales og indkøbes af Videnscenteret.

Videnscenteret yder endvidere hjemskolen et tilskud på 5.180 kr. pr. deltager. Max 25 deltager i kurset (først til mølle).

DET ER EN FORUDSÆTNING AT MAN HAR DELTAGET I FØRSTE DEL AF KURSET, FOR AT KUNNE DELTAGE I DENNE ANDEN DEL.


SPØRGSMÅL OG TILMELDING (SENEST 1. NOVEMBER):
PALLE DEMANT, FORMIDLER PÅ VIDENSCENTERET: pald@nextkbh.dk

Skriv en kommentar