Dato / Tid

9. november 2021

Kl. 14:00 - 15:00

Sted

Online via Teams - link fås ved tilmelding

Mere info om kurset kommer...men sæt allerede nu X i kalenderen og tilmeld dig. Måske har du under Corona eksperimenteret med at lave dine egne undervisningsvideoer. Eller måske vil du gerne i gang... Dette kursus er chancen for at komme i gang, eller få tips til at forbedre dine undervisningsvideoer.

Måske har du under Corona eksperimenteret med at lave dine egne undervisningsvideoer. Eller måske vil du gerne i gang… Dette kursus er chancen for at komme i gang, eller få tips til at forbedre dine undervisningsvideoer.

Kurset bygger på vores erfaringer med at afholde “Læringsvideoer med din mobil” kurser. Vi vil gennemgå nogle basale områder som beskæring af video, lyd og lys, og så vil en ekspert fra CeFU komme ind på, hvad der er vigtigt i forhold til didaktikken i undervisningsvideoer.

Samtidig vil du få noget udstyr tilsendt – gratis – som en del af undervisningen, og som et led i at gøre dine undervisningsvideoer bedre. Udstyret vil består i noget stativ og noget lydudstyr.

Nærmere info følger, men du kan allerede nu melde dig til hos projektleder i videnscenteret Troels Nepper på thne@mercantec.dk