Dato / Tid

18. marts 2020

Kl. 9:00 - 15:30

Sted

NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25, Auditoriet 3. sal
2500 Valby

KURSET ER FULDT MEN VI LAVET ET NYT I MAJ / JUNI Videnscenter for Håndværk – Design & Arkitektur tilbyder et gratis kursus i videoproduktion med din mobiltelefon, rettet specielt til lærere på erhvervsskoler, med henblik på at lave læringsvideoer til elever.

Videnscenter for Håndværk – Design & Arkitektur tilbyder et gratis kursus i videoproduktion med din mobiltelefon, rettet specielt til lærere på erhvervsskoler, med henblik på at lave læringsvideoer til elever.

Lærere inden for alle fagretninger på erhvervsskolen er velkomne til at deltage i kurset.

Definition af læringsvideo: Video som elever på erhvervsskole kan se inden, under eller efter undervisning, og som introducerer et emne eller en specifik opgave med henblik på løsning af opgaven.

Det er vigtigt at understrege at læringsvideoer ikke er en erstatning for jeres undervisning, men er ment som et supplement til undervisningen.

Eksempler på læringsvideoer ligger her på Videnscenterets Videnscenterportal: YouTube-kanal klar med 28 instruktionsvideoer til tømreruddannelsens GF2

DAG 1

Introduktion til udstyr og konceptet med at filme og forberede optagelserne. Forberedelse og tjek af udstyr inden vi filmer – hvad er vigtigt og hvad skal vi undgå. Prøvefilmninger på kursusstedet. Individuelle anbefalinger til grupper afhængigt af kompetencer.

I får lektier for – med at forberede og filme en enkelt læringsvideo inden for jeres fag på jeres egen erhvervsskole. Det tager max omkring ½-1 time. Vi forbereder videoen på kurset, og videofaglæreren giver feedback på jeres manus og idéer.

SPØRGSMÅL OG TILMELDING (SENEST 1. MARTS):
PALLE DEMANT, FORMIDLER PÅ VIDENSCENTERET: pald@nextkbh.dk


OBS: MEDBRING EGEN SMARTPHONE HVOR DER ER PLADS TIL AT OPTAGE VIDEO
Deltager på kurset får gratis udleveret en ny trådløs microport (clipsmikrofon), og et nyt stativ til telefonen til brug på egen skole. Dette sæt har en samlet værdi af 1.500 kr., og betales og indkøbes af Videnscenteret.

Videnscenteret yder endvidere hjemskolen et tilskud på 5.180 kr. pr. deltager. Max 25 deltager i kurset (først til mølle).