Dato / Tid

5. december 2019

Kl. 12:00 - 16:00

Sted

NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

VIHDA er nu klar til at dele erfaringerne fra 1:1 workshops med alle landets erhvervsskoler, som inviteres til at komme og blive klogere - og forhåbentlig få blod på tanden selv...

Videnscenter for Håndværk – Design og Arkitektur (VIHDA) har med succes gennemført fem forskellige innovationsforløb i 2019, hvor lærlinge og lærere indenfor henholdsvis tømrer-, murer-, struktør-, bygningssnedker- og møbelsnedkeruddannelserne har arbejdet sammen med eksterne formgivere, designere og arkitekter om produktion af nyt design og arkitektur.

Lærlingene har engageret, kreativt og målrettet eksperimenteret med nye bæredygtige materialer og konstruktioner, udviklet nye prototyper, opnået kompetencer indenfor individuel problemløsning og direkte kundekontakt, som ellers sjældent lykkes på erhvervsskolerne.

VIHDA tilbyder nu konceptet  –  ”Plug and play”, til landets øvrige erhvervsskoler og inviterer ledere og lærere til en gratis workshop på henholdsvis:

NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN d. 5.december 2019 kl. 12-16, Auditoriet 3.sal , Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby
eller
Mercantec 8.januar 2020 kl.10-14, Håndværkervej 9, 8800 Viborg

Her vil deltagerne i løbet af fire timer blive grundigt introduceret til konceptet og skridt for skridt vejledt i, hvordan samme forløb kan gennemføres på egen skole i principielt hvilken som helst erhvervsuddannelse!

Oplys venligst valg af workshop, navne samt titler på deltagerne i mail til Tøger Kyvsgaard (tky@nextkbh.dk) hurtigst muligt og senest 15.november 2019.


Inden deltagelse d. 5. december kan det være en god idé at læse denne vejledning/manual, som beskriver mange nyttige processer i forbindelse med opstart af innovationsworkshops på erhvervsskoler: Manual til opstart af 1:1 workshops på erhvervsskoler

Se evt. linket herunder for at få inspiration til at afholde 1:1 workshops:

Tømrerelev og arkitektstuderende arbejder sammen på 1:1 workshop