Dato / Tid

29. september 2021

Kl. 14:00 - 16:00

Sted

Online via Teams - få linket ved tilmelding

Få inspiration til mere bæredygtighed i byggeriet, og hør om materialepyramiden.dk som kan hjælpe dig med at beregne CO2 aftrykket på dit byggeri og materialevalg

Kom til gratis webinar om bæredygtighed i byggeriet. Bliv inspireret af David Rangan fra NEXT – Uddannelse København, som fortæller om tømrernes nye linje for bæredygtigt byggeri.

Derudover har vi også inviteret Pelle Munch-Petersen fra Arkitektskolen i København, som vil fortælle om Materialepyramiden.dk – en frit tilgængelig hjemmeside, som beregner byggematerialers CO2-aftryk og miljøpåvirkninger, og som Pelle har udviklet til brug for alle parter inden for byggeriet.

Alle kan være med og det hele er gratis uden brug af certificeringsordninger mm.

Program:

  • 14.00 VIHDA byder velkommen.
  • 14:15 Træfagene for Bæredygtighed: David Rangan fortæller om pilotprojekt på NEXT og den succeshistorie det har været at implementere en fuld linje for elever som gerne vil beskæftige sig med bæredygtighed igennem hele deres læretid.
  • 15:00 Materialepyramiden: Pelle Munch-Petersen fortæller hvordan Materialepyramiden.dk kan anvendes i undervisningen, og klæder dig på til at drøfte bæredygtighed med kunder og kollegaer når vi skal vælge materialer til fremtidens byggeri. Materialepyramiden er udviklet af Pelle Munch-Petersen og har vakt stor opsigt, fordi den er så let at bruge, og den har skabt livlige debatter inden for byggebranchen.
  • 15:45 Stil dine spørgsmål til oplæggene
  • 16:00 VIHDA siger tak for i dag

Tilmelding til Jens Kjartan Mogensen fra videnscenteret på jkm@nextkbh.dk