Dato / Tid

3. oktober 2023 - 5. oktober 2023

Kl. 8:00 - 16:00

Sted

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

Vinderen af DM i 3D-print for erhvervsskoleelever skal i år findes på hi Tech & Industry Scandinavia. Konkurrencen udspiller sig i 3D-TECH-området, der i forvejen samler branchen inden for 3D-teknologier.

DM i 3D-print er sat i verden for at fremme:

  • Teknologiforståelse
  • 3D-skills
  • Kreativitet blandt elever på erhvervsskoler

Formålet er, at fremtidssikre elevernes kompetencer, så de kan være med til at bringe ny viden og innovative metoder ud på fremtidens arbejdsmarked.

Det er første gang, at konkurrencen afholdes med fysisk fremmøde, da konkurrencen ellers har foregået dels online og ude på de enkelte skoler. Men i år skal vinderholdet findes på hi-messen i Herning den 3.-5. oktober 2023 i et samarbejde mellem Videnscenter for Automation og Robotteknologi, Videnscenter for Håndværk, Design og Arkitektur, MCH Messecenter Herning, Center for Industri, Dansk AM Hub og Herningsholm Erhvervsskole.

 

Konkurrencen

Konkurrencen er sammensat af fem delopgaver inden for forskellige aspekter af 3D-print, der skal løses i løbet af de tre konkurrencedage på hi-Messen. Det er den samlede vinder af de 5 mini konkurrencer, der kan skrive vinder af DM i 3D-print 2023 på sit CV.

Krav til deltagerne

  • Konkurrencen er rettet mod alle erhvervsskoleelever, der har afslutte hovedforløb 1, og som har interesse for 3D-print og 3D-tegning
  • Et hold skal består af 2 elever (alle uddannelsesretninger er velkomne)
  • Holdene skal deltage på to træningsdage. D. 14/9 Herningsholm, Herning og 2/10 Messecenter Herning fra 10-17 med mulighed for betalt overnatning. De trænes af eksperter i de forskellige 3d-teknologier indenfor området.

Mere information

Vil du have yderligere information om konkurrencen, så skriv eller ring til projektleder Troels Høyrup Nepper på tlf.: 21 72 72 15 og mail:  thne@mercantec.dk