Dato / Tid

1. oktober 2024 - 3. oktober 2024

Kl. 8:00 - 15:00

Sted

MCH
Vardevej 1,
7400 Herning

Er I klar til 3D-printe jeres vej til sejren? Så kom med til et brag af et DM i 3D-print 2024 for erhvervsskoleelever!

Slaget skal stå på FoodTech i Messecenter Herning d. 1.3. oktober – og du kan komme med! Det bliver et brag af en hyldest af ny teknologi, kreativitet og konkurrence! Så sæt kryds i kalenderen og kom med til en weekend fyldt med sjov, læring og masser af printer-action!

I en tid hvor 3D-printteknologier og avancerede produktionsmetoder revolutionerer industrien, er det afgørende, at vi forbereder vores elever til fremtidens udfordringer. Derfor samles nogle af landets mest talentfulde elever fra erhvervsskolerne for at konkurrere om titlen som Danmarks bedste inden for 3D-print og additive manufacturing (AM).

DM i 3D-print er ikke blot en konkurrence, men også en platform for læring og udvikling. Konkurrencen skal være med til at ruste vores elever med de nødvendige færdigheder og kompetencer, der vil gøre dem til innovative aktører på fremtidens arbejdsmarked.

Ønsker du at tilmelde et hold til konkurrencen skal du kontakte projektleder Troels Nepper på thne@mercentec.dk

Mere information om tilmelding af gæster og besøgende kommer!

Vi ser frem til at se dig og dine elever til en fantastisk og inspirerende konkurrence!
DM i 3D-print arrangeres i et samarbejde mellem Videnscenter for Håndværk, Design & Arkitektur, Videnscenter for Automation og Robotteknologi (NORD), Videnscenter for Automation og Robotteknologi (SYD), CFI – Center for Industri, AM Learning Lab og Messecenter Herning

Konkurrencen:

Konkurrencen er sammensat af fem delopgaver inden for forskellige aspekter af 3D-print, der skal løses i løbet af de tre konkurrencedage på Foodtech.

Krav til deltagerne

  • Konkurrencen er rettet mod alle erhvervsskoleelever, der har afsluttet hovedforløb 1, og som har interesse for 3D-print og 3D-tegning
  • Et hold skal bestå af 2 elever (alle uddannelsesretninger er velkomne)
  • Holdene skal deltage på en træningscamp i Herning, hvor forskellige 3D-teknologier trænes. På campen klædes eleverne på, så de har alle forudsætninger for at løse opgaverne til konkurrencen. De trænes af eksperter på området.
  • Hver skole, der tilmelder sig konkurrencen har i alt 2 pladser og alle hold skal bestå af 2 deltagere. Max antal hold: 10. Dog er flere hold velkomne til talentcampen, og i tilfælde af tilmelding af mere end 10 hold i alt vil der være en udvælgelsesproces.

Ønsker du at tilmelde et hold til konkurrencen skal du kontakte projektleder Troels Nepper på thne@mercentec.dk

Troels Nepper

Har du spørgsmål?

Troels Nepper