Dato / Tid

17. december 2020

Kl. 14:00 - 15:30

Sted

Online kursus

GRATIS KURSUS: KOM I GANG MED 3D - I DIN UNDERVISNING OG MODTAG EN GRATIS 3D-PRINTER!

INDHOLD WEBINAR #1:

17/12 kl. 14.00-15.30

– Introduktion

– oplæg Dansk AM-Hub

– oplæg af 3D eksperten

– oprettelse af Tech-Corps

Print hotline 📞


Videnscenter for Håndværk – Design og Arkitektur tilbyder et gratis kursus i implementering, af 3D-teknologier i undervisningen, rettet specielt til lærere på erhvervsskoler som arbejder med bygge- og anlægsfag. Du kan sagtens være med, selvom du underviser i andre fag.

Vi inviterer dig, og din skole, til at deltage i et landsdækkende projekt, om at højne det teknologiske niveau på erhvervsuddannelserne.

Kurset består af en række korte webinarer, som en slags action-learning-forløb. Vi afholder i alt 6 webinarer. De første 3 handler om selve printeren, og de sidste 3 handler om hvordan du implementerer teknologien i din undervisning med eleverne. Så hvis du ikke allerede har kastet dig over 3D-printere, så kan dette gratis kursus få dig med på vognen!

Hvis du deltager og gennemfører følgende webinar-serie, stiller vi som Videnscenter en 3D-printer til rådighed på din skole.

SPØRGSMÅL OG TILMELDING: LASSE MOSGAARD lmos@nextkbh.dk

OBS

OBS:

Deltagere på kurset får udleveret en 3D-printer, som skal anvendes i forløbet. Vi sender en 3D-printer til din skoles adresse, så snart din tilmelding er bekræftet.

Webinarerne vil blive afholdt i Microsoft Teams.

OPRET DIG SOM BRUGER PÅ VIDENSCENTRET HER: https://videnscenterportalen.dk/vihda/

Vi arbejder løbende på at optimere programmet, og finde spændende oplægsholdere. Der kan derfor forekomme ændringer i indholdet.