Er I klar til 3D-printe jeres vej til sejren? Så kom med til et brag af et DM i 3D-print 2024 for erhvervsskoleelever!

DET NYE DM I 3D-PRINT

Vi har virkelig glædet os til i dag, hvor vi ENDELIG kan løfte sløret for noget helt særligt, som vi har gået og brygget på.

Ikke nok med, at vi nu helt officielt kan fortælle, at du kan komme til DM I 3D-PRINT d. 1.-3. oktober på FoodTech – Processing & Packaging i Messecenter Herning, så er det med stor begejstring, at vi kan præsentere det nye logo samt DM3Ds officielle hjemmeside:

WWW.DM3D.DK

Her kan du finde alt fra et tilbageblik på sidste år, møde arrangørerne til tilmelding og hvilke teknologier man møder i konkurrencen!

Du kan godt begynde at glæde dig til oktober!

DM3D 2024 arrangeres i samarbejde med Videnscenter for Håndværk – Design & Arkitektur (VIHDA), Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Syd), AM Learning Lab Herningsholm, Center For Industri – CFI og MCH A/S