Undervisning i VR til faglærere fra Holland, Frankrig, Polen og Danmark

Fremtidens klasseværelse: Virtuel undervisning oplevet af Europæiske faglærere

På Herningsholm var klasseværelset ikke længere bundet af fire vægge. Virkeligheden var virtuel – for et øjeblik.

Underviser, Niclas, fra VIHDA (th) og to lærere tester VR-udstyret

Virkeligheden har fået et virtuelt twist med Virtual Reality (VR), og hos Videnscenteret er vi bannerførere for denne spændende udvikling. Faglærere fra Holland, Frankrig, Polen og Danmark har allerede trådt ind i en ny dimension af læring. Gennem VR-teknologi har de oplevet undervisning på en måde, der er mere engagerende, interaktiv og global end nogensinde før.

Men vores mission stopper ikke her. Vi bringer VR-undervisningen direkte ud til dig. Uanset om din erhvervsskole ligger i det nordligste Danmark eller det dybeste Sydjylland, er vi klar til at komme til jer. Vi træner jeres faglærere, så de kan guide deres elever gennem denne nye æra af undervisning.

I dagens verden er det afgørende, at unge mennesker er rustet til de udfordringer, der venter dem på deres fremtidige arbejdspladser. Med VR-undervisning kan eleverne ikke kun tilegne sig viden og færdigheder, men også udvikle en dybere forståelse for det globale samfund, de er en del af.

Træd ind i VR-verdenen sammen med os. Lad os sammen forme den næste generation af undervisning. Kontakt Niclas på: nia@nextkbh.dk hvis du vil høre mere om gratis VR-undervisning.