Over 100 lærlinge og elever har været med til at bygge Danmark mest bæredygtige ungdomsbolig, som nu kan besøges ved Søpavillonen i København. Kig forbi!

Danmarks mest bæredygtige ungdomsbolig står lige nu ved siden af Søpavillonen i København – og du er mere end velkommen til at komme forbi og høre om projektet, og alle de bæredygtige løsninger der er brugt i byggeriet.

Byggeriet er åbent alle hverdage i dagstimerne, og ellers kan du også komme og kigge hele døgnet udendørs.

Fra åbningen

En KÆMPE TAK til ALLE undervisere, elever, ansatte, firmaer der har lagt deres værdifulde energi i projektet.

Stor tak til partnerne i projektet: Auro maling • Conteco A/S • DESIGNA KØKKEN Hillerød • GrowTek • Gyproc • ITW • KRYDSFINÉR-HANDELEN • Lilleheden A/S • NEXT – UDDANNELSE KØBENHAVN • NPI • Outline Vinduer A/S • Sika • STARK • Superwood • TræfiberDanmark • U/NORD • Uretek • VELUX • Wiking Gulve A/S

Udstillingen er en del af UIA World Congress of Architects CPH 2023

Lærlinge for bæredygtighed