Pelle Dragsted, Louise Pihl, Ole Heinager og Poul Nyrup Rasmussen dystede i Reduktionsræset på Folkemødet, på Bornholm

Vi er stadig helt lykkelige over et veloverstået Folkemødet, hvor Lærlinge for bæredygtighed fik afholdt Reduktionsræset på Carlsbergfamiliens scene. Stor tak til Pelle Dragsted, Louise Pihl, Ole Heinager og Poul Nyrup Rasmussen for at stille op og dyste imod lærling og mester Emmilie Joy Hansen og Anders Mainz. Og en kæmpe tak til Mette Bladt for at lede slagets gang.

Reduktionsræset var en nervepirrende dyst mellem Pelle Dragsted, Ole Heinager, Louise Pihl og Poul Nyrup Rasmussen om at reducere CO2-udslip i et dansk parcelhus. Konkurrencen, der foregik live-on-stage på Folkemødet, blev modereret af Mette Bladt.

De to dommere, lærlingen Emmilie Joy Hansen og hendes mester Anders Mainz, bedømte deltagernes valg, og verificerede om de kunne lade sig gøre.

Vinderen af konkurrencen blev ingen ringere end Poul Nyrup Rasmussen, simpelthen fordi han, på fineste vis, kuppede konkurrencen ved at love, at EuroSkills i Herning 2025 bliver det mest bæredygtige nogensinde.

Det kunne lærlingen Emmilie ikke stå for, Poul fik 10 point og de to kunne sammen udløse præmien; at sende bionedbrydelige balloner med bæredygtige budskaber skrevet af folkeskoleelever ud i verden.