Indvielse af Danmarks mest bæredygtige ungdomsbolig

Vi er klar med detaljerne til indvielsen af Danmarks mest bæredygtige ungdomsbolig, i forbindelse med Arkitekturhovedstad 2023

30. juni kl. 15 glæder vi os til at åbne dørene til Danmarks mest bæredygtige ungdomsbolig. Og vi håber at se dig!

Dette er erhvervsskolernes bud på den mest bæredygtige ungdomsbolig bygget i Danmark – og den er lavet til UAI 2023 CPH – København som arkitekturhovedstad.

Vi håber at mange partnere, lærlinge, arkitekter, håndværkere, beslutningstagere og generelt interesserede vil komme forbi boligen når den står færdig fra d. 30. juni og ugerne efter. Så hvis du ikke lige kan komme til indvielse, så har du også rig mulighed for at komme og inspicere i ugerne efter.

Lærlinge har i et bredt samarbejde bygget en 27 m2 flytbar ungdomsbolig – hovedsageligt af planter der under produktionen oplagrede CO2, i stedet for at udlede det.

Arrangementet foregår hovedsageligt udendørs. Der vil blive serveret champagne, og en let anretning, så tilmeld dig venligst i linket (tilmelding).

  • Kom og oplev hvordan danske lærlinge bygger bæredygtigt – inden for lovgivningen og med materialer, der kan købes i byggemarkeder. 
  • Kom og vær med når vi åbner champagnen og fejrer 100 lærlinges arbejde. 
  • Kom og netværk med producenter og håndværkere, der har været med til udviklingen af byggemetoderne.
  • Kom som du er, eller luft dit fineste sæt 🍾