REJSEGILDE PÅ DANMARK MEST BÆREDYGTIG UNGDOMSBOLIG

Danmarks mest bæredygtige ungdomsbolig er erhvervsskolernes bud på til UIA 2023 CPH udstillingen, som er udstillingen under Arkitekturhovedstaden 2023, i København.

UNESCO har udnævnt København til verdens Arkitekthovedstad og emnet er bæredygtigt byggeri. Vi mener at håndværkerne er vigtige at inddrage, når vi udvikler nye bæredygtige byggemetoder. Det er trods alt håndværkerne der i sidste ende bygger.

Derfor giver tømrerlærlinge deres bud på Danmarks mest bæredygtige ungdomsbolig, i samarbejde med Videnscenter for Håndværk – Design & Arkitektur og UNord i Hillerød og en lang række samarbejdspartnere, der har været villige til at hjælpe med ekspertise ikke mindst materialer.

Det færdige resultat bliver udstillet i forbindelse med Arkitekturhovedstaden i København til sommer.

Byggeriet kunne ikke lade sig gøre uden vores vigtige partnere, og vi vil gerne sige tak til: AURO ✦ CONTECO ✦ GROWTEK ✦ ITW ✦ KRYDSFINÉR-HANDELEN ✦ LÆRLINGE FOR BÆREDYGTIGHED ✦ LILLEHEDEN ✦ NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN ✦ NPI ✦ OUTLINE SIKA ✦ STARK ✦ SUPERWOOD ✦ TRÆFIBERDANMARK ✦

Skriv til projektleder David Rangan, hvis du vil tilmelde dig rejsegildet eller have mere information: dara@nextkbh.dk