Introduktion til helhedslæring fra Byggeri'23 (video)

Video fra BYGGERI-messen i Fredericia, hvor Mads Okking og Birgitte Helbæk Marcussen udlægger deres tanker om helhedslæring. En læringsform, der kan spare tid og materialer - hvis den bliver tænkt ind fra starten.

På stand E-7519 på Byggeri-messen i Fredericia er seje elever fra Herningsholm og Techcollege i gang med at bygge badeværelser sammen, på tværs af faggrupper. Tømrerelever, VVS-elever og murerelever går sammen, og skal lave et hjørne i et badeværelse.

Der er for mange materialer og for meget tid der går til spilde i dansk byggeri. Derfor introducerer vi helhedslæring på byggemessen, og håber at erhvervsskoler og andre i byggebranchen vil tage et skridt i retningen af at arbejde mere sammen på tværs af faggrupper.

Projektet laver vi sammen med Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Techcollege og Craft Nation.

Vi arbejder i øjeblikket på at udarbejde undervisningsmaterialer, sammen med Craft Nation, og vil her på Videnscenterportalen holde jer opdateret.