Undervisere fra erhvervsskoler var på skolebænken for at tænke bæredygtige løsninger ind i deres undervisning

En bæredygtig stenfagsopgave og en bæredygtig træfagsopgave til EUD-underviserne var grundlaget for En Bæredygtig Værkstedsdag, som foregik hos NEXT Uddannelse i Glostrup. Med på undervisningsholdet havde vi Johannes Thulesen fra Uglesø Murer og Ovnsætter i Silkeborg.

Som et ekstra krydderi på dagen, så fik underviserne ikke mindst ny viden om potentialet i træfiberisolering fra tømrermester Simon Fjord og ny viden om fremtidens fundament fra Rune Roepstorff Nissen, som havde bæredygtige skruefundamenter med. Så snart de er redigeret færdig, så udgiver vi to separate videoer om disse sidstnævnte emner.

Kontakt os, hvis du vil have en bæredygtig værkstedsdag på din erhvervsskole. Og find inspiration i dette nye undervisningsmateriale: 1-dags introforløb i bæredygtigt byggeri

Simon Fjord demonstrerer isoleringsteknik med træfibre
Johannes Thulesen viser bæredygtige murerteknikker
Rune Roepstorff Nissen med skruefundamenter