Rollerne blev byttet om, da snedkerlærlingene fra Next Skolepraktik, underviste håndværksmestre i anvendelse af Shapertool

Videnscenteret inviterede, i samarbejde med Next Uddannelse, til masterclass i anvendelse af Shapertool-maskinen

CNC-styrede fræsere er ikke længere nødvendigvis store, komplicerede, stationære og dyre maskiner. Maskiner, som for eksempel Shapertool, er så mobile at de kan være bag i varevognen, er intuitive at anvende og har en pris der betyder at de fleste kan være med.

Denne dag var rollerne byttet om, da det var lærlingene, fra snedkerafdelingen hos Next Skolepraktik, der underviste håndværksmestre i anvendelse af maskinen fra Shapertool. Det blev til en god og lærerig dag, med faglige snakke, kaffe og hygge i værkstedet. Og en stejl læringskurve indenfor håndholdt CNC-fræsning.