Videokurser i november – med mulighed for tyvstart allerede nu

Videnscenteret tilbyder fleksible videokurser til november, hvor man følger de indledende lektioner online, og slutter med en praktisk kursusdag i enten Viborg eller København.

Målet med videokurserne er at lære underviserne på erhvervsskolerne at lave deres egne undervisningsvideoer, som de kan bruge til undervisning af deres elever. Enten som et supplement til eksisterende undervisning, eller som hjælp til elever med særlige behov, eller blot til at elever har en chance for at få informationerne flere gange. (Læs om evidens for videoernes virkning: “Instruktionsfilm skaber bedre undervisning på erhvervsskolerne”)

Kurserne går igennem planlægning, optagelser og redigering/klip af videoer.

Allerede nu begynder vi at uploade videoer omkring klipning i programmerne Adobe Rush og i online-klippeprogrammet WeVideo.

Eksempel på tutorial-video om klippeprogrammet Adobe Rush:

Vi har valgt disse to klippeprogrammer, da vores erfaring fra tidligere kurser er, at Rush og WeVideo har de fleste undervisere på erhvervsskoler adgang til, gennem deres institutionsaftaler.

Videoerne om klipning i Rush og WeVideo uploade vi løbende til vores YouTube-kanal, og vi starter med Adobe Rush. Der ligger allerede nu to videoer til at komme i gang på, og de næste seks hverdage kommer der en ny video om Rush kl. 8 om morgenen.

WeVideo instruktioner kommer på vores YouTube fra d. 20. september og de næste otte hverdage frem, med en ny video hver dag kl. 8.

Hvis du IKKE kan vente på at videoerne kommer på YouTube, så uploader vi alle videoerne til vores ‘forløb-sektion’ her på siden: https://videnscenterportalen.dk/vihda/forloeb/

 

Skriv en kommentar