CLT (Cross Laminated Timber) er for mange et nyt, og bæredygtigt, byggemateriale. Ikke så mange har erfaringer med det i Danmark - men det har Adserballe & Knudsen A/S, og vi fik lov til at besøge en af deres byggepladser, sammen med et lille hold tømrerlærlinge. Se med her, og hør om hvordan det er at bygge med CLT:

CLT (Cross Laminated Timber) er for mange et nyt, og ikke mindst bæredygtigt, byggemateriale.

Ikke så mange har erfaringer med det i Danmark – men det har Adserballe & Knudsen A/S, og vi fik lov til at besøge en af deres byggepladser, sammen med et lille hold tømrerlærlinge. Besøget blev filmet – og vi håber at den vidensdeling der kom Adserballe & Knudsen omkring deres erfaringer med CLT kan komme undervisere og håndværkselever på erhvervsskoler til gode.

Se med her, og hør om, hvordan det er at bygge med CLT: