Video: Webinar om muligheden for 1:1 workshops på din erhvervsskole

Hør om mulighederne for at tage 1:1 workshoppen til din erhvervsskole. Og om muligheden for at få økomiske støtte på op til 43.000 kr. fra Videnscenter for Håndværk - Design & Arkitektur!

Webinaret introducerer muligheden for at tage 1:1 workshop-konceptet til din erhvervsskole. Hør om mulighederne for økonomisk støtte fra videnscenteret, og hør om erfaringerne fra engagerede undervisere, samt nogle af de arkitekter der tidligere har deltaget.

1:1 workshops går, kort fortalt, ud på, at eleverne på en håndværksuddannelse samarbejder med arkitekter eller arkitektstuderende omkring at bygge noget sammen. Forløbene har varet tre uger. Så arkitekterne kommer med idéen og tegningerne, og elever bygger konstruktionen i 1:1. Samtidig er samarbejdet i 1:1, da eleverne er i direkte kontakt med arkitekten, og dermed lærer en masse tværfagligt, og bliver udfordret fagligt.

Kontakt Jens Kjartan Mogensen for mere info her: jkm@nextkbh.dk

Se webinaret her:

Skriv en kommentar