Julen falder tidligt i år: Videnscenteret tilbyder 3D webinar til undervisere i hele landet, hvor alle tilmeldte får tilsendt en 3D-printer

Videnscenter for Håndværk – Design og Arkitektur tilbyder et gratis kursus i implementering, af 3D-teknologier i undervisningen, rettet specielt til lærere på erhvervsskoler som arbejder med bygge- og anlægsfag. Du kan sagtens være med, selvom du underviser i andre fag.

Vi inviterer dig, og din skole, til at deltage i et landsdækkende projekt, om at højne det teknologiske niveau på erhvervsuddannelserne.

Kurset består af en række korte webinarer, som en slags action-learning-forløb. Vi afholder i alt 6 webinarer. De første 3 handler om selve printeren, og de sidste 3 handler om hvordan du implementerer teknologien i din undervisning med eleverne. Så hvis du ikke allerede har kastet dig over 3D-printere, så kan dette gratis kursus få dig med på vognen!

Hvis du deltager og gennemfører følgende webinar-serie, stiller vi som Videnscenter en 3D-printer til rådighed på din skole.


TID OG STED:

ALLE WEBINARER GENNEMFØRES PÅ EN TORSDAG I TIDSRUMMET FRA KL. 14.00 TIL KL. 15.30

SPØRGSMÅL OG TILMELDING:

LASSE MOSGAARD lmos@nextkbh.dk

Se mere om de enkelte forløb her: 3D Webinar #1 3D Webinar #2 3D Webinar #3 3D Webinar #4 3D Webinar #5 3D Webinar #6

OBS - tilsending af 3D printer

Deltagere på kurset får udleveret en 3D-printer, som skal anvendes i forløbet. Vi sender en 3D-printer til din skoles adresse, så snart din tilmelding er bekræftet.

Webinarerne vil blive afholdt i Microsoft Teams.

OPRET DIG SOM BRUGER PÅ VIDENSCENTRET HER: https://videnscenterportalen.dk/vihda/

Vi arbejder løbende på at optimere programmet, og finde spændende oplægsholdere. Der kan derfor forekomme ændringer i indholdet.